schoonmaken is een vak 
L. Vos  hét Schoonmaak bedrijf voor het midden en kleinbedrijf in het Westland.

Na jarenlange ervaring is L. Vos in 1989 (op verzoek van een klant) voor zichzelf begonnen. Sindsdien is dit schoonmaakbedrijf in de regio Delft, Midden Delfland en natuurlijk het Westland actief. Niet alleen kantoren, van groot tot klein, maar ook werkplaatsen, scholen, kinderdagopvang, tuinbouwbedrijven, bibliotheken enz. worden
Omdat we dicht bij huis werken en niet tot de grote schoonmaak bedrijven behoren telt iedere klant voor ons mee. En hoe vaak u wilt dat er schoongemaakt wordt bepaald u uiteraard zelf. Wilt u niet dat wij iedere dag, maar bijvoorbeeld 1 of 3 keer per week komen dan kan dat.
Dit is uiteraard alleen mogelijk met een goed team medewerkers.

Vos Bedrijfsdiensten denkt niet alleen mee met haar klanten , maar ook met haar personeel, zodat zij gemotiveerd blijven en met goede moderne materialen de kwaliteit willen en kunnen leveren die u wenst. Dit resulteert in een personeelsbestand dat zeer constant te noemen is.
Tevens kunnen wij alle gebruiksartikelen leveren en aanvullen waar nodig zoals: Toiletpapier, zeep, luchtverfrissers en handdoeken.
Wij kunnen de benodigde apparatuur voor u leveren en monteren, makkelijker kan niet.

Om het contact ook elektronisch eenvoudig te maken kunt u via de hiernaast staande links uw reacties/vragen enz. kwijt.
Schoonmaken betekent goed en grondig werk afleveren.
Vervuiling! Overal is het aanwezig. Van zichtbaar vuil (papier) tot niet zichtbaar vuil (stof). Een bron van ergernis in menig kantoor. Het uitgangspunt van Vos Bedrijfsdiensten is dan ook: Een mens wil schoon en opgeruimd wonen, werken en recreëren. Schoonmaken betekent dan ook goed en grondig werk afleveren. Elke dag opnieuw. Een schone werkplek draagt bij aan het werkplezier. Een fris bedrijfspand zorgt voor een uitstekende indruk bij uw klanten en medewerkers., dan kan dat ook.

De schoonmaak en de daarbij behorende service kunnen door ons worden uitgevoerd. Een verzorgde werkplek is voor iedereen een teken dat een bedrijf alle zaken goed heeft geregeld. 
Om dat te bereiken stellen we samen met de opdrachtgever een activiteitenplan op