schoonmaken is een vak 
Dagschoonmaak
Dagschoonmaak is duurzame schoonmaak. Als de schoonmaakkrachten van Vos schoonmaakbedrijf binnen kantoortijden hun werk kunnen doen, hoeven uw lichten minder lang te branden en draait u de verwarming eerder omlaag. Dagschoonmaak levert u dus een financiële besparing op en een reductie op uw CO2-uitstoot.


Meerdere voordelen

Niet alleen op het gebied van duurzaamheid biedt dagschoonmaak voordelen. Uit ervaring weten wij dat de werkhouding en beleving van uw medewerkers verbetert als zij de schoonmaakkrachten zien werken. Daarnaast is het verzuim op locaties met dagschoonmaak lager dan bij andere bedrijven. Het wederzijds begrip groeit en dit heeft invloed op de kwaliteit van het schoonmaakonderhoud.

Gastvrijheid

Dagschoonmaak vraagt meer dan schoonmaken alleen: het begeeft zich op het terrein van gastvrijheid en het vraagt flexibele, klantgerichte en proactieve schoonmaakkrachten.Vos schoonmaakbedrijf  traint haar schoonmaakkrachten op het gebied van hospitality en zorgt ervoor dat onze vakkrachten zich aanpassen aan uw schema. Stofzuigen gebeurt vlak voordat uw medewerkers aan de slag gaan en is de vergaderzaal in gebruik? Dan maken we deze gewoon een uurtje later schoon.